Home
ContactOfferte in 5 minuten

Bezemer Logistics

De nr. 1 logistiek dienstverlener van Rotterdam.

Missie & visie

Waar staan we voor?

Missie

Onze missie is om totaaloplossingen te bieden tegen scherpe prijzen met behoud van ons service level. We streven naar een excellente uitvoering en een tevreden klant. Het doel is dan ook om te investeren in een langdurige en solide relatie met onze klanten.

Visie

Onze visie is om niet de grootste te zijn maar de beste in onze sector. Service en communicatie zijn de pijlers van ons bedrijf. Door samen te werken met onze partners zijn wij flexibel en in staat om ons snel aan te passen aan de omgeving.

Kernwaarden

Waar ligt onze focus?

Betrouwbare partner

Bezemer Logistics is solide, flexibel, integer en betrouwbaar.

Plezier en trots

We werken met plezier voor onze klanten.

Klantgericht

De wensen van onze klanten staan altijd centraal. We zijn betrokken en zorgen voor oplossingen.

Kwalitatief hoogwaardig

Onze partners zijn vakbekwaam, en wij zorgen voor een uitgebreide selectie en kwaliteitscontrole.

Jij verdient de beste service
Offerte in 5 minuten

Referenties

Feedback van klanten

"Als Volvo Penta Service Center is het voor ons belangrijk dat onze service dealers en alle andere klanten in Europa voorzien worden van de juiste onderdelen. Om deze onderdelen daadwerkelijk op tijd bij de klant te krijgen hebben wij fijne ervaringen met Bezemer Logistics."

Mark Versteeg
J.C. Terlouw BV machinefabriek en reparatiebedrijf

"Het vervoeren van maquettes, van klein tot heel groot, is nooit een probleem bij Bezemer Logistics. Bij Ballast Nedam staan snelheid, accuratesse, klantvriendelijkheid, een goede prijs-kwaliteitverhouding hoog in het vaandel. Eisen die we niet alleen aan onszelf stellen, maar ook van een ander verwachten. Bezemer Logistics voldoet aan deze vereisten en wij maken dan ook regelmatig gebruik van zijn service en diensten."

Judith Marinissen
Ballast Nedam Bouw regio West

"As a 24/7 container terminal we are in need of fast deliveries of the most essential parts of our cranes. Bezemer Logistics have proven to be a reliable and trustworthy international partner in their willingness to react instantly to our demands and deliver the needed parts."

Riemert Helder
Engineering Madagascar International Container Services Ltd.

"We maken al enkele jaren dankbaar gebruik van de diensten van Bezemer Logistics voor onze landaanwinning en baggerprojecten in Europa. Met name de altijd snelle service en klantvriendelijkheid maken het voor ons plezierig om met Bezemer samen te werken."

Hadley Morris
Boskalis, Westminister NV
Offerte in 5 minuten
Vul het formulier in
Bedankt! Het formulier is verzonden.
Oeps! Er is iets niet goed gegaan. Probeer het nog eens.